• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Fitness doe je bij 

NJOY Fitness

Fitness met NJOY Fitness

Individueel Fitness

Bij sportschool Njoy Fitness kunt u onbeperkt sporten voor een vast tarief. Onder Fitness valt ook begeleiding (hulp bij oefeningen) en advies van professionele instructeurs. Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (fitness in de vorm van ‘bodybuilding’), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardio fitness), lenigheid, snelheid en coördinatie.

Fijne sfeer Persoonlijke aandacht Ruim aanbod

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Speciale oefeningen

Senioren fitness

Senioren gym heeft veel voordelen. Fitness activiteiten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht welke leeftijd. Verschillende activiteiten zoals bewegen op onze fitnessapparaten en meedoen aan lessen kunnen de algehele gezondheid bevorderen. Bij Njoy Fitness Noordwijk staan er professionele instructeurs voor u klaar om de juiste begeleiding te geven en u goed op weg te helpen.

Groepslessen

Doe mee met een van de small group trainingen

Core Training

De core is het centrum van je spierstelsel, deze krijgt veel kracht op zich de hele dag. Met core training, train je de buik, de zijkant van de buikspieren en de onderrug, ook wel de gordel van je lichaam genoemd.

Gratis proefles

Circuit training

Bij deze training werk je altijd op tijd, je werk in stations verband. Door afwisseling in verschillende oefeningen train je het lichaam op een effectieve manier. de stations creëren een duidelijk overzicht van je training.

Gratis proefles

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’.

Gratis proefles

Jeugd Fitness

Jeugd fitness is speciaal gericht op fitness voor de jongeren van 12-15 jaar. Samen sporten onder professionele begeleiding is een drijfveer om door te zetten.

Gratis proefles